• eJoy® - oficiální prodejce pro Českou republiku
logo eJoy®

Jak si zvýšit sebevědomí a dostat každou ženu? 10 ověřených rad pro úspěšného chlapa

Nejste žádný „looser“, máte práci, neholdujete alkoholu ani automatem, ale stále máte pocit, že nevíte najít a získat ženu, která by opravdu stála za to? V takovém případě je chyba obvykle ve dvou věcech. První je vaše sebevědomí, které potřebujete zdravě zvýšit. Druhou je využití postupů a technik, jak dostanete doslova každou ženu.

Od čeho závisí sebevědomí muže a jak ho zvýšit

Na sebevědomí ovlivňují externí a interní faktory. Mezi interní patří poznání se, pak sebehodnocení v porovnání s okolím a tím nejdůležitějším je akceptace svého aktuálního stavu. Čím jste nespokojenější, tím menší sebevědomí máte.

Pokud jde o externí faktory, zde třeba brát v úvahu vzhled, kde jde jedna o postavu a zároveň o fyzickou krásu, úspěšnost v některých společenských kritériích a postoj okolí. Existuje přímá úměra, že lidé, kteří o sobě přemýšlejí spíše v pozitivním světle a tyto myšlenky jsou podpořeny pochvalou okolí, mají spíše sklon k sebevědomí.

Chcete-li zdravě zvýšit sebevědomí, potřebné je:

  • objektivně poznat své slabé stránky a snažit se s nimi pracovat, pokud máte například nadváhu, začněte hubnout a formujte vzhled postavy
  • změnit postoj k sobě a okolí, méně dívat na negativní hodnocení okolí a více dívat na úspěšné příklady lidí, kteří zlepšili svůj život
  • zmírnit případný perfekcionismus, nesnažit se dělat všechno dokonale, občas je dobré se spokojit is dosažením menšího pokroku či cíle
  • méně se porovnávat s okolím a nezakládat své hodnocení na srovnání, současně s tím si více važte všechny úspěchy, které jste již dosáhli

Ověřené rady, jak dostat každou ženu a udržet si ji

Čím více zdravého sebevědomí budete mít, tím snazší získáte ženu. Zapamatujte si tuto poučku, pomůže vám nejen při oslovení opačného pohlaví, ale obecně v interakci a komunikaci s jinými lidmi. K tomu přidejte ověřené techniky.

Toto jsou nejdůležitější rady, jak získat každou ženu:

Poznejte terén: Pokud půjdete „naslepo“, jen těžko uspějete. Snažte se alespoň trochu předem prozkoumat terén, zjistěte, co vaši „nastávající“ zajímá, jaké má hobby, co dělá a jaká je její minulost. Tomu přizpůsobte oslovení a první dojem.

Prezentujte své silné stránky: Jste v něčem dobří, máte dobré vlastnosti, zažili jste něco zajímavého, máte vyvinutou „mužskou pýchu nebo je něco jiného, ​​čímž se víte pochlubit? Dejte to najevo nenásilné, „jakoby mimochodem“, no viditelně.

Neklamte, buďte sám sebou: To, že budete dávat do popředí své silnější stránky, není automaticky spojeno s tím, že máte lhát. Nikdy nelžete, pravda dříve či později vyjde najevo. Pokud, tak se snažte nedávat najevo své mínusy.

Nevnímejte rande fatalisticky: Vybalit hned na prvním rande, že hledáte svou celoživotní lásku a spřízněnou duši, ve většině případů znamená panický útěk na druhé straně. Naznačte, že máte zájem, ale nejde o nic extra závažné.

Dbejte na vzhled: Pokud sportujete a přiměřeně tomu vypadá i vaše postava, je to velké plus. No i bez kulturistiky můžete vypadat dobře, soustřeďte se na moderní a stylové oblečení, výběr obuvi a důležitý je i účes, který se hodí k obličeji.

Neberte se vážně: To, že budete mít dobré oblečení a účes, který se vám hodí, neznamená automaticky, že se máte ve všem brát smrtelně vážně. Dostatečná dávka humoru je důležitá pro odlehčení situace, zvýší i vaše sebevědomí.

Nabídka a poptávka: Každý člověk hledá něco, co mu chybí, je to přirozené, chceme to doplňovat. To platí také o vztahu ženy a muže. Když zjistíte, po čem je poptávka u vaší vyvolené, udělejte vše pro to, abyste vy byli ta odpověď a nabídka.

Budujte osobní přitažlivost: Nemusíte mít miliony na účtu a Ferrari v garáži, i bez toho víte kontinuálně budovat svou přitažlivost. Zajímavá práce, netradiční hobby či schopnost udělat výbornou večeři, to vše je vaše osobnost.

Ukažte dospělost: Přestože ženy v první řadě vzrušuje něco nepoznané, akční či romantické, většina po prvotním ošálit může cukne. Důvod? Začnou totiž dívat na muže i optikou dospělosti. Ukažte odpovědnost a dodržte každé slovo.

Fantazie i výdrž v posteli: Pokud chcete ženu nejen získat, ale udržet, musíte mít při sexu dostatek fantazie, například střídáním poloh či zkoušením nových technik. Neméně důležitá je výdrž a výkonnost, s čím vám může pomoci i eJoy®.

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Certifikace

Úřadem veřejného
zdravotnictví

Garance

vrácení peněz za
neotevřená balení

Vyrobené

v Evropě
(Slovenská republika)

Diskrétní

doručení
balíku

Doprava zdarma

pro více než 1 balení
přes Zásilkovnu

100% přírodní

produkt v nejvyšší
kvalitě