• eJoy® - oficiální prodejce pro Českou republiku
logo eJoy®

Mokrý orgasmus

ženský orgasmus

Squirting, ženská ejakulace nebo ženský výstřik. To vše jsou synonyma pro mokrý orgasmus, který je sám o sobě zajímavým a netradičním fenoménem. Přestože každá jedna žena je fyziologicky schopna tento orgasmus mít, je to velká vzácnost.

Podle statistik totiž ženský orgasmus dosáhne pouze do 20 % žen ai to je závislé na mnoha individuálních faktorech a okolnostech. Kromě způsobu stimulace, co můžete ovlivnit i vy jako partner, k tomu musí být optimální podmínky, ať už jde o uvolnění nebo vzrušení. Co to mokrý orgasmus je a jak ho dosáhnout, to všechno si povíme teď.

 

Mokrý orgasmus, co to je a jaké má složení

Mokrý orgasmus je typ orgasmu, během kterého dochází u ženy k výstřiku nebo vyloučení tekutiny v souběhu s dosažením vyvrcholení stimulací bodu G.

Tomuto orgasmu se říká také ženská ejakulace, jelikož vyloučená tekutina je z chemického hlediska velmi podobná mužské semenné tekutině produkované prostatou. Mnoho mužů i žen si myslí, že výstřik tekutiny znamená výstřik moči, ale není tomu tak. Ani vůně, mléčná až průzračná barva a ani řídká konzistence tomu nenapovídají.

O ženském ejakulátu byste měli vědět následující:

  • za produkcí této tekutiny jsou tzn. Skeneho žlázy, které se nazývají někdy také jako parauretrální žlázy a jsou po obou stranách vývodu močovodu
  • pokud jde o množství ejakulátu, to může být od 3 až do 15 ml, což je mnohem více, než je tomu v případě mužského ejakulátu, je to ale velmi individuální
  • podle způsobu dráždění a intenzity vzrušení se liší forma orgasmu, někdy to může být pouze výtok, jindy výstřik i na pár metrů

Co se týče složení, v ženském ejakulátu samozřejmě nejsou přítomny spermie. Je zde však kreatinin, několik prostatických fosforečných kyselin, glukóza, sacharóza, fruktóza a částečně i menší množství močoviny. Konzistence je spíše řídká.

Samotné Skeneho žlázy má fyziologicky každá jedna žena. Jsou to menší štěrbinky, které mají vyústění poblíž močové trubky. Jde o párové žlázy, tedy jsou dvě a jsou po obou stranách močové trubky. Produkce ženského ejakulátu je vázána na sexuální dráždění a vzrušení, bez něho se tato tekutina nemůže tvořit, nebo jen v pár kapkách.

Při masturbaci i během společných her

Dosáhnout mokrého orgasmu je možné jak během masturbování, tak v případě pohlavního styku nebo ve spolupráci s partnerem. Nejdůležitější je technika.

Pokud má žena problém s dosahováním vaginálního orgasmu, to nejlepší, co může udělat, je trénovat ho při masturbaci. Sama tak může nejlépe poznat všechna intimní zákoutí vnitra vagíny a to zejména bod G, který je pro mokrý orgasmus klíčový. Takové samostatné cvičení během masturbace má podle zkušeností ideální podmínky pro úspěch.

Zároveň může žena odhalit i překážky k orgasmu:

  • jde například o nízkou vzrušivost způsobenou nedostatkem libida, čili sexuálního apetitu, to může mít souvislost i s hormonální nerovnováhou
  • problémem bývají i oslabené svaly pochvy nebo pánevního dna, výsledkem čehož nedochází k dostatečnému stažení a kontrakcím pochvy
  • největším problémem a překážkou bývá anorgasmie, což je stav neschopnosti dosáhnout orgasmu, ať už klitoriální nebo ten vaginální

Chcete-li dopřát své partnerce orgasmus během pohlavního styku, nezbytným předpokladem je správná technika. Jen ta však nemusí stačit, zvláště pokud jde o mokrý orgasmus, který je navázán na dostatečné vzrušení a stimulaci.

Muži mají v tomto ohledu problém s výdrží. Zatímco u žen trvá dosažení tohoto orgasmu i 20 minut a musí mu předcházet dráždění vnitra vagíny, konkrétně bodu G, v případě mužů bývá průměrná doba do ejakulace 6 až 12 minut. Na druhou stranu, oproti masturbaci je dosažení mokrého orgasmu s přispěním muže vzrušující.

Nejčastější chyby a mýty o mokrém orgasmu

To, že mokrý orgasmus se v praxi nevyskytuje tak často a dosáhne ho jen málokterá žena, je jednou z příčin, že se na toto téma objevují různé mýty či nepravdy.

Chcete vědět, které to jsou a čeho je třeba se vyvarovat?

Mokrý orgasmus je močení: Tento mýtus patří rozhodně k těm nejčastějším. Ženský ejakulát sice obsahuje v minimální míře i stopy moči, ale jinak s ním nemá nic společného. Naopak, složením se spíše podobá ten mužský, ale je bez spermií.

Ne každá žena ho umí dosáhnout: Pokud bych měl vycházet čistě pouze ze statistik, je pravda, že tento druh orgasmu zažilo kolem 20 % žen. Teoreticky ho však může dosáhnout opravdu každá žena, jelikož tvorba tekutiny ve Skenového žlázách je přirozená.

Během něj dochází i k močení: Je pravdou, že ženy během stimulace bodu G a přípravy na mokrý orgasmus zažívají pocity nutkání na močení, ale není třeba se bát. Pokud dojde k výstřiku ženského ejakulátu, určitě se spolu s ním nespustí močení.

Lze jej dosáhnout třením bodu G: Pokud jste již objevili u své partnerky bod G a občas jej stimulujete třením, je to sice příjemné, ale takovýmto způsobem mokrý orgasmus určitě nevyvoláte. Bude potřebný tlak a také použití druhé ruky zvenčí.

Jedinou polohou je misionářská: Přestože je pravda, že nejlépe se žena uvolní a nejlépe je možné stimulovat bod G tehdy, leží-li na zádech, není to jediná vhodná poloha. Některé ženy mohou orgasmu dosáhnout i v poloze na boku nebo „na čtyřech“.

S vibrátorem ho nedosáhnete: Manuály pro muže i ženy popisují dráždění bodu G a dosažení mokrého orgasmu přes stimulaci prsty. To ovšem neznamená, že by to nešlo is vibrátorem, musí ale mít speciální záhyb ai tady je důležitá technika.

Odpovědi na otázky z internetových fór a diskusí

Jedna věc je hledat squirting na stránkách pro dospělé, jiné jsou ale diskusní příspěvky, otázky a dotazy na toto téma v internetových fórech či komentářích.

Pojďme si rozebrat ty nejzajímavější a důležité:

Jak najdu bod G a opravdu ho má každá žena?

Nejprve je třeba ženu dostatečně vzrušit, ideálně stimulací klitorisu. Potom, když je již dostatečně vlhká, můžete dovnitř vsunout prsty tak, aby jejich bříška směřovala nahoru. Bod G má každá žena a poznáte ho podle zduření a drsnějšího povrchu.

Kolika prsty a jak dlouho je třeba bod G dráždit?

Toto je individuální, nejlepší je koordinace s partnerkou, aby vám sama řekla, co je jí nejvíce příjemné. Ideální je použít dva až tři prsty, aby jejich stimulace bodu G pokryla co nejvíce jeho plochu. Stimulace oblasti může trvat i 20 či 30 minut.

Může se během stimulace použít lubrikační gel?

Ano, dokonce se to doporučuje hned na úvod, pokud jde o dráždění klitorisu s cílem úvodního vzrušení. Lubrikační gel si můžete bez problémů nanést i na prsty as nimi dráždit bod G. Zkuste například ten s chladivým či hřejivým efektem.

Dá se mokrého orgasmu dosáhnout i nějak jinak?

Pokud vím, i na základě vlastní zkušenosti, jiným způsobem než drážděním bodu G nelze mokrého orgasmu dosáhnout. Někdy ani to nestačí, je třeba zapojit druhou ruku a vytvořit tlak z vnější strany. Ani to není vždy záruka úspěchu.

Návod pro muže, jak dosáhnout u ženy mokrý orgasmus

Pojďme nyní od teorie a teoretických dotazů či informací přímo do praxe a to k postupu, jak můžete vy jako partner ovlivnit mokrý orgasmus a jeho průběh.

Zde je stručný návod, co dělat a jak jej dosáhnout:

Uvolnění a optimální poloha

Důležitým předpokladem pro dosažení ženské ejakulace je maximální uvolnění. Žena by si měla proto lehnout na záda nebo na bok, podle toho, co jí bude příjemnější a kde bude mít lepší přístup vy. Vhodné je uvolnit stres a navodit příjemnou atmosféru polibky, vonnými svíčkami, tlumenějším světlem a nějakou relaxační hudbou.

Začněte se stimulací klitorisu

Po uvolnění je třeba začít s drážděním a stimulací, aby žena dosáhla vzrušení. Zkušenosti ukazují, že nejlepším způsobem je stimulace klitorisu. Začněte nejprve jemnými doteky, pak přidejte kroužení a později i tlak. Volně přejděte ke stimulaci klitorisu i vnitřních pysků více prsty a to kroužením ze strany na stranu.

Dva nebo i tři prsty

Poté, co žena dosáhne vzrušení a dostatečné vlhkosti, je třeba přejít k samotné stimulaci bodu G. Ten najdete tak, že vložíte dva nebo tři prsty, ideálně ukazováček, prostředník a prsteník, dlaní vzhůru do pochvy a bříšky prstů nahmatáte zduřelou a zdrsnou. Může se nacházet 2 cm, 3 cm nebo i 4 cm po vstupu do pochvy.

Tlak, nejen tření

Při standardním dráždění bodu G jde o způsob tření, kdy se prsty provádí pohyb dovnitř a ven a to ve stylu „pojď sem“. Pokud chcete, aby žena dosáhla mokrého orgasmu, je třeba kromě tření zapojit i tlak. Může jít o masáž ve stylu kombinace tření a tlaku na přesný bod. Podle vzdechů a svalových kontrakcí nejlépe odhadnete ideální pohyb.

Trpělivost i správné tempo

Ženám obecně trvá dosažení orgasmu déle, než mužům. Aby žena dosáhla mokrého orgasmu, je třeba mít trpělivost. K tomu je třeba zvolit i optimální tempo a intenzitu stimulace. Je-li třeba, přitlačte a podrážděte bod G rychleji. Většina žen však dosáhne vyvrcholení při pravidelné, rytmické a pomalejší stimulaci bodu G.

Nezapomeňte na druhou ruku

Poslední součástí postupu, jak u ženy dosáhnout mokrého orgasmu, je použít i druhou ruku. Ta by měla vytvořit tlak na bod G a celou tuto oblast z vnější strany. Přiložte ji s otevřenou dlaní na oblast od pupku směrem dolů k venušiným pahorkům. Potom trochu zatlačte, pokračujte ve stimulaci bodu G a počkejte na pořádný výstřik!

Co dalšího umíte udělat pro dosažení orgasmu

Muži umí ženský orgasmus a jeho dosažení ovlivnit zejména svým výkonem v posteli. Zde jsou důležitá pevná erekce a spolu s ní i dlouhá výdrž při milování.

Faktory s vlivem na výkonnost v posteli jsou životospráva, fyzická kondice, minimalizace stresu a zdravý životní styl. Udělat však můžete ještě něco navíc a toho využít afrodiziaka. Jedná se o skupinu látek, které mají stimulační účinek u muže na jeho sexuální apetit a celkově potenci. Taková afrodiziaka obsahují i ​​podpůrné přípravky pro muže.

Jedná se o preparáty, pro které jsou typické tyto výhody:

  • koupíte je bez nutnosti vyšetření u lékaře ai bez receptu
  • většinou jde o pilulky s perorálním užíváním, stačí je zapít vodou
  • složení je ověřeno a testováno, obsahuje pouze účinná afrodiziaka
  • k tomu jsou přidány některé látky podporující erekci a potenci
  • přirozené složení znamená minimum vedlejších účinků
  • přípravky jsou vhodné pro mladší i pro starší muže

Za zvláštní pozornost, zejména pokud jde o účinky a poměr ceny, kvality a složení, stojí značka eJoy®. Jde o podpůrný přípravek s recepturou z Velké Británie, který je na našem trhu již od roku 2016 a za tu dobu má desítky tisíc pozitivních recenzí.

Kromě standardního produktu má výrobce v nabídce i eJoy® LONG, který podporuje delší erekci a oddálení ejakulace. To jsou přesně ty faktory, které mají výrazný vliv na kvalitu vaginálního orgasmu u ženy. Přípravky můžete brát sporadicky, pouze těsně před pohlavním stykem, nebo i na denní bázi a dlouhodobě několik měsíců.

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Certifikace

Úřadem veřejného
zdravotnictví

Garance

vrácení peněz za
neotevřená balení

Vyrobené

v Evropě
(Slovenská republika)

Diskrétní

doručení
balíku

Doprava zdarma

pro více než 1 balení
přes Zásilkovnu

100% přírodní

produkt v nejvyšší
kvalitě