• eJoy® - oficiální prodejce pro Českou republiku
logo eJoy®

Horoskop lásky 2018 – 3. část

Střelec

Muži střelci jsou nekončení romantici. Záliba v romantice jejich neprojde ani v roce 2018. Svou partnerku vždy rozmazlují, dopřejí její skvělou masáž, květiny, drobné pozornosti a jemný, ale velmi intenzivní sex. V posteli jsou opravdu machři, vědí co se ženám líbí a vždy hledají nové inspirace. Ženy střelkyně jsou zase příliš direktivně, a to i v posteli. Přesně vědí co potřebují, a proto mají rády stereotyp. Novou sexuální hračkou, polohou či místem pro rychlý sex jejich neohromíte. Pokud jim chcete v posteli dopřát něco nového, zkuste spíše delší předehru, erotickou masáž ale orální sex. Střelcem se bude v tomto roce v lásce iv sexuální oblasti opravdu dařit, nemají se čeho obávat.

Kozoroh

Sexuální život kozorožce bude v roce 2018 jako na vahách. Jednou nahoře, jindy dole. I přesto, že se jim nebude dařit zakotvit v trvalém vztahu, nebudu jim to vůbec vadit. Právě naopak. Užívat si budou téměř vždy, když se naskytne vhodná příležitost. Někdy bude příležitostí víc, ale objeví se i měsíce, kdy se nenaskytne žádná. Krátkodobé známosti budou také různého charakteru. Některé nebudou vyžadovat nic víc, postačí jim sex na jednu noc, ale najdou se i takové, které se zamilují a budou trvat na dlouhodobém vztahu. Je už jen na samotném Kozorohovi jak se s těmito situacemi vypořádá.

Vodnář

Vodnář je jedním z najnervóznejších znamení. Nastartovat ho dokáže i malá banalita, která ho rozhází na několik dní. Uklidňujícím prostředkem pro nervózního Vodnáře je právě sex, bez kterého si neumí představit svůj život. Miluje orální sex, živelnost, střídání poloh, zkoušení nových sexuálních pomůcek, rád dívá lechtivé videa a pokud nemá stálou partnerku, s oblibou se při těchto videích „věnuje sám sobě“. Vodnář velmi touží po análním sexu, ale je pro něj problematické najít partnera, který bude mít stejnou touhu si dokonce zálibu v tomto druhu sexu. Dalším tajným snem tohoto znamení je sex ve třech. Rok 2018 bude pro vodnáře přelomový. Najdou dlouhodobou partnerku či partnera, se kterým bude sex opravdu zážitkem a rozumět si budou po všech stránkách.

Ryby

Romantická ryba věčně létající v oblacích. I tak by se dalo charakterizovat toto vodní znamení. Ryby jsou velmi citlivé, což se odráží v jejich sexuálním životě. Pokud neuspokojí partnera, velmi se trápí, obviňují se z nedokonalosti a přemýšlejí nad tím, co dělají špatně. Naopak, pokud partner neuspokojí jejich, vyčítají mu to dlouhou dobu a dožadují se nápravě. V tomto roce se rybám nic průlomové neděje. Nadále si budou plavat ve svém rybníku a odmítat zkoušet v sexu něco nového. Pokud se však ze strany partnera dají přemluvit na nové polohy, zažijí při milostných hrách to, o čem se jim dosud ani nezdálo.

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Certifikace

Úřadem veřejného
zdravotnictví

Garance

vrácení peněz za
neotevřená balení

Vyrobené

v Evropě
(Slovenská republika)

Diskrétní

doručení
balíku

Doprava zdarma

pro více než 1 balení
přes Zásilkovnu

100% přírodní

produkt v nejvyšší
kvalitě