• eJoy® - oficiální prodejce pro Českou republiku
logo eJoy®

Které afrodisiakum pro ženy je nejlepší? Přírodní bylinky, čaje či kapky?

ženské afrodisiakum

Lidé již od nepaměti používali ke zvýšení sexuálního libida a funkcí pohlavní soustavy různé podpůrné byliny, potraviny, látky a ingredience. V různých kulturách, zemích a národech se využívaly látky, které byly přirozené pro danou oblast.

I dnes tyto prostředky mohou zvýšit chuť na sex či zlepšit kvalitu sexuálního zdraví a života každého člověka, mužů i žen. Pokud se váš sexuální život ocitne v nesnázích, mohou se později projevit vážné komplikace iv partnerském vztahu. Právě proto je třeba situaci řešit hned na úvod a my se dnes podíváme na afrodisiaka pro ženy.

Co jsou afrodisiaka, jejich historie a jejich moderní použití

Afrodisiaka jsou specifické látky, které stimulují organismus pro lepší vnímání sexuálního dráždění a současně zlepšují jeho sexuální funkce. Ve starověkém Řecku se používaly ke zvýšení libida a jejich název vychází z řecké bohyně lásky, Afrodity.

Ve starověkých civilizacích byla sexualita žen v každé kultuře darem, ale pokud se s ní vyskytly potíže, byly to právě afrodisiaka, které jí měly pomoci.

Ve starověku a středověku se jako přírodně afrodisiaka využívaly často i netradiční způsoby. Ve starověkém Římě se pro zvýšení plodnosti žen používala krev netopýra, která se nanesla na ovčí vlnu a ta se vložila do jejího klína. Muži zase snídali míchaná vejce z holubích vajec, medu a vepřového sádla, což jim mělo zajistit posílení výkonu v posteli.

V moderní době prošly přírodní afrodisiaka velkým pokrokem. Vyrábějí se ve formách čajů nebo jako hotové produkty a doplňky v perorální podobě kapslí, tablet či sirupů. Některé jsou určeny speciálně pro muže či ženy, jiné zase univerzální.

Díky moderní formě jsou i dnes afrodisiaka velmi účinná a speciálně u žen povzbuzují sexuální instinkt, touhu na sex, vnímavost na dráždění a sexuální stimulaci a mohou také přispět ke kvalitnějšímu prožití orgasmu. Několik, zejména pokud jde o bylinky, mají pozitivní vliv i na zdraví pohlavních orgánů a podporují jejich funkce.

Jaké účinky a ve kterých oblastech mají pro ženy afrodisiaka

Afrodisiaka určené pro ženy mají standardně komplexní účinky na celou pohlavní soustavu i sexuální zdraví a funkce. Několik podporují i hormonální rovnováhu.

Afrodisiakální látky, zejména mají-li přírodní původ, mohou organismu dodat i mnohé chybějící živiny, které nelze získat z běžné stravy. Mnohé tyto látky podporují zdraví srdce a cév, což ovlivňuje dostatečné prokrvení pohlavní soustavy.

Mezi nejdůležitější oblasti, kde mají účinky, patří:

• stimulace libida u žen a účinné zvýšení sexuálního apetitu, jednak vlivem na prokrvení genitálií, ale také vlivem na hormonální hladinu
• podporují produkci ženských hormonů z kategorie estrogenů nebo účinkují na estrogenové recepty a tak udržují hormonální rovnováhu
• stimulují prokrvení pohlavní soustavy, což zvyšuje vzrušivost na sexuální dráždění, zároveň podporují činnost Skeneho žláz a zvlhčení pochvy.
• některé jsou účinné i proti negativním projevům menopauzy, pomáhají na zdravější průběh menstruace a zmírňují premenstruační syndrom

Několik afrodisiakálních látek má také pozitivní účinky na pokožku, vlasy, pleť a nehty. Mnoho z nich má jedinečné účinky na regeneraci mysli i kvalitu spánku a pomáhají při vyčerpání a duševní nerovnováze. V případě, že jsou obsaženy v bylinkách či potravinách, mohou být obohaceny minerály a vitamíny, což jejich účinky znásobí.

Formy? Kapky, čaje, tinktury, pilulky, parfémy i do koupele

Zatímco v minulosti bylo možné afrodisiaka využít pouze v podobě čajů, dnes to může být také v podobě perorálních kapslí, tablet, tekutých přípravků i pro zevní použití. K jejich použití není nutný lékařský předpis ani vyšetření u lékaře.

K nejčastějším formám afrodisiak patří následující:

Čaje: Afrodisiakální čaje si lidé připravovali už od samých začátků civilizace, ať už v Asii, kolem Středozemního moře iv Jižní Americe. V minulosti měly v léčitelství velkou roli a byly využívány u mužů i žen. Základní surovinou byly výtažky bylin, které podporovaly prokrvení a stimulovaly hladinu estrogenu či testosteronu.

Kapky: Tento druh afrodisiak je určen k použití na jazyk, čili se jedná o perorální formu užívání. Nejznámějším afrodisiakem v podobě kapek jsou tvz. španělské mušky, což jsou kapky obsahující extrakt z brouka jménem Puchýřek lékařský. Ten obsahuje látku kantaridin, která pomáhá k prokrvení pohlavních orgánů a genitálií.

Tinktury: Tinktury jsou vyráběny také z rostlin s afrodisiakálním účinkem a tyto jsou zpracovány s pomocí lihu. Taková forma použití je bezpečná a vhodná i pro dlouhodobé používání. Bylinné tinktury udržují zdraví pohlavní soustavy, podporují krevní oběh, sexuální libido a u žen mohou pomáhat také ke zvýšení vzrušivosti.

Parfémy: Zajímavou vnější formou jsou afrodisiakální parfémy, jejichž cílem je přitáhnout pozornost opačného pohlaví. Obsahují esenciální látky, zejména účinné feromony, které reagují s receptory opačného pohlaví a stimulují libido. Feromonové parfémy jsou dle složení speciálně určeny buď pro ženy nebo muže.

Přísady do koupele: Po náročných pracovních dnech je příjemná koupel skvělým relaxem. S výběrem správné přísady může mít také erotický náboj, stačí, když použijete vhodné bylinkové přísady. Ty mohou nejen stimulovat krevní oběh a tak působit na libido, ale řada má i širší účinky, například na zdraví pokožky a odbourání stresu.

Tabletky a kapsle: Mnoho žen má problémy se sexuálním libidem či vzrušivostí, ale hledají jednoduché, přesné a dlouhodobé řešení. Díky modernímu zpracování mohou mít afrodisiaka také podobu tablet a kapslí. Kromě afrodisiakálních rostlin obsahují také další látky a komplexně pomáhají na sexuální zdraví i jeho funkce.

Které bylinky jsou nejsilnější než afrodisiaka pro ženy

Nejúčinnější přírodní afrodisiakum jsou jednoznačné bylinky, neboť neovlivňují pouze sexuální zdraví a mají velmi bohaté složení z pohledu přírodních účinných látek. Několik přitom pomáhají i na hormonální činnosti, což ženy jistě ocení.

Toto jsou nejúčinnější rostlinné afrodisiaka pro ženy:

Ashwagandha: Tato afrodisiakální rostlina pocházející z Indie se používá již více než 3000 let. Je známá díky své schopnosti odbourávat stres a pocit úzkosti, při jejímž užívání se tak děje v důsledku snížení kortizolu v těle, což je stresový hormon. Kromě toho pomáhá ženám na hormonální rovnováhu a na příznaky PMS a menopauzy.

Damiána: Damiána se přirozeně vyskytuje na jihu Severní Ameriky a lidé ji využívají po celém světě. Rostlina pomáhá ženám zvýšit jejich sexuální libido a tak zvyšuje kvalitu jejich milostného zážitku. Má pozitivní účinky na činnosti mozku, psychickou únavu a speciálně ženám pomáhá také na záněty močových cest a kontrolu hmotnosti.

Řeřicha: Maca je prastará léčivá bylina, která pochází z peruánských And a díky svým účinkům je často nazývána také „peruánská viagra“. Tato rostlina má schopnost potlačovat stres, podporuje libido žen, pomáhá na častou únavu i vyčerpání a zmírňuje negativní projevy menopauzy. Je vynikajícím zdrojem rostlinných fytoestrogenů.

Kotvičník zemní: Rostlina známá také pod názvem Tribulus Terrestris byla díky svým léčivým účinkům využívána již ve starověké Číně. V 80. letech 20. století používali Tribulus sportovci jako simulant fyzického výkonu a svalů. V období klimakteria pomáhá ženám na návaly horka, podporuje hormonální rovnováhu a libido.

Muira Puama: Bylinka pocházející z Brazílie má prospěšné účinky hlavně pro pohybovou soustavu, nervový systém a v neposlední řadě i pohlavní orgány. Podporuje mozkové činnosti a nervový systém, čímž zabraňuje vzniku depresí nebo chronické únavě. Kromě toho podporuje ženské libido, snižuje stres a zpomaluje buněčné stárnutí.

Angelika: Angelika je bylinka, kterou lidé používají více než 2000 let a její kořen suší i pro léčivé použití. Pozitivně ovlivňuje krevní oběh i stimulaci přirozené regulace hormonů. Užívá se při problémech s reprodukčním systémem, například k nepravidelné menstruaci a projevům premenstruačního syndromu a klimakteria.

Vitex: Vitex jehněčí je léčivá rostlina pro ženy a to zejména z hlediska řešení ženských problémů. V minulosti ji nazývali „mnišský pepř“ a používali ji jako podporu pro zdravé a bezproblémové těhotenství. Rostlina má blahodárné účinky na ženské hormony, jejich rovnováhu, zmírňuje menstruační křeče a podporuje močové cesty.

Senovka řecká: Senovka Řecka je v současné době poměrně známou bylinkou, která má dlouhou historii v tradiční medicíně. Bylinka dokáže pomoci při trávicích problémech, pomáhá proti zánětům v těle a na kožní problémy. Pro ženy představuje výborný stimulant sexuální touhy a je užitečná i pro kojící ženy pro tvorbu mléka.

Nejčastější dotazy o afrodisiakách pro ženy

Navzdory svým jedinečným účinkům a vysoké popularitě jsou přírodní afrodisiaka mezi některými ženami stále nepoznanou věcí. Na internetových fórech je tak stále mnoho z nich, které mají různé otázky na toto téma, praktické i naprosto laické.

Mezi témata, která se o afrodisiakách řeší, patří i:

Jak a dlouho je třeba je užívat a kdy přijdou první účinky?

Vše závisí v první řadě na tom, jaké afrodisiakum si zvolíte. Pokud jde o afrodisiaka ve formě parfémů nebo kapek, účinek se dostaví většinou okamžitě. Při výběru bylinných afrodisiakách v podobě rostlinných přípravků je důležité užívat je pravidelně a dlouhodobě. První výsledky se objeví do tří měsíců, někdy i dříve.

Hrozí při jejich užívání i nějaké negativní účinky?

Jelikož je řeč o 100% přírodních látkách, riziko nežádoucích vedlejších účinků je minimální. Všechny látky, které se v přírodních afrodisiakách nacházejí, jsou pro organismus naprosto přirozené. Navíc, v mnoha případech jde o známé léčivé rostliny podporující celkové zdraví organismu. K jejich koupi není zapotřebí lékařský recept ani vyšetření.

Mohou kromě libida podpořit komplexní sexuální zdraví?

Prioritním účinkem afrodisiak u žen i mužů je právě stimulace libida, tedy zvýšení sexuálního apetitu a chuti na sex. Afrodisiaka přinášejí do sexuálního života žen ztracené vzrušení i sexuální touhu. Jejich složení však dokáže v těle ženy zlepšit krevní oběh a prokrvení genitálií a mnohé podporují také hormonální rovnováhu.

Jsou lepší syntetické nebo přírodně afrodisiaka?

Afrodisiaka se obecně dělí na ty, které mají fyziologický účinek a na ty, které působí psychicky. Mnoho lidí si myslí, že při užívání syntetických afrodisiak dosáhnou efektu rychleji a silněji, ale neplatí to. Navíc ty přírodní jsou pro tělo přirozené, mají komplexnější vliv a nehrozí při nich žádné vážnější vedlejší účinky.

Které potraviny obsahují nejvíce afrodisiak?

Jako afrodisiaka se označují i mnohé běžné potraviny, a to proto, že obsahují látky podporující libido, hormonální rovnováhu či prokrvení genitálií. Mezi ty nejlepší pro ženy patří čokoláda s vysokým obsahem kakaa, štiplavé koření, sója a produkty z ní, ryby a mořské plody a do jisté míry i ořechy a semínka.

Jak fungují přírodní doplňky a jaké mají účinky v praxi

V současné době již existuje řada druhů perorálních přírodních doplňků, které obsahují látky charakterizované jako afrodisiaka. Jejich hlavní výhodou je komplexní složení, které obsahuje kromě rostlin také aminokyseliny, vitamíny či minerály.

Účinky doplňků jsou včetně vlivu na libido široké:

• směs přírodních afrodisiak má blahodárné účinky na sexuální energii, libido, zintenzivňuje požitek a pomáhá prokrvit pohlavní soustavu
• ovlivňují správnou činnost ženských hormonů, přičemž pomáhají na negativní projevy syndromu PMS a zmírňují příznaky menopauzy
• v kombinaci s některými účinnými vitamíny a minerály pozitivně účinkují na kvalitu spánku, regeneraci organismu a na odbourání stresu
• několik má schopnost dodat tělu fyzické posílení, zlepšují kontrolu nad hmotností a podporují i celkovou vitality a výkonnost

Přírodní afrodiaiaka jsou k tělu naprosto šetrná a díky jejich složení jsou jejich účinky komplexní. Složení je ověřeno a laboratorně testováno, užívání přesné a pevně stanovené. Jejich maximální efekt se však dostaví až při dlouhodobém a pravidelném užívání 3 nebo více měsíců. Klíčové je, že jsou dostupné volně bez receptu či návštěv lékaře.

eJoy® Femina speciálně pro ženy a pro zvýšení chuti na sex

eJoy® Femina patří na trhu s doplňky obsahujícími afrodiaiaka k nejkvalitnějším přírodním produktům pro ženy. Značka je přitom na trhu již 7 let.

Díky jedinečnému složení z mixu kvalitních extraktů bylin, minerálů a vitamínů jsou jeho účinky pro ženy komplexní a dlouhodobé. Přírodní produkt značky eJoy® Femina má zaměření na všechny života ženy, ať už pro ty mladší nebo i v menopauze.

eJoy® Femina pro ženy přináší následující vlivy:

• kombinace podpůrných složek udržuje hladinu hormonů
• pozitivně ovlivňuje ženské libido, sexuální energii a touhu
• je účinný i při negativních projevech PMS a menopauzy u žen
• pomáhá odbourávat stres, změny nálad a emoční podrážděnost
• zlepšuje spánek, pomáhá tělu zregenerovat a dodává mu energii
• má podpůrné účinky i na zdraví pokožky, vlasů, pleti a nehtů

Jelikož je řeč o 100% přírodním přípravku, nemusíte mít obavy z vedlejších účinků. Jedinečné složení eJoy® Femina sestává z přirozených látek, takže se nevyskytnou žádné vedlejší komplikace. Při pravidelném a dlouhodobém užívání dosáhnete nejlepšího efektu, denní dávkování jsou 2 tablety a můžete je užít kdykoliv během dne.

ejoy femina

ejoy femina

Doplněk lze zakoupit také online na oficiální webstránce značky v pohodlí domova a to již dnes. Pokud hledáte koncentrovaná afrodisiaka v jednom produktu, které pomohou na libido i na další ženské problémy, eJoy® Femina je vynikající volba!

Shrnutí zkušeností žen s afrodisiaky a zvýšením chuti na sex

Problémy s libidem a v milostném životě je třeba řešit co nejdříve a bez ohledu na věk. Nejsou totiž jen záležitostí žen nad 40 let, týkat se mohou i mladší.

Navzdory různým představám či mýtům, potíže s nízkým sexuálním libidem se vyskytují u žen stejně často, jako u mužů. Jeho pokles vás může překvapit kdykoli a přináší s sebou i další obtíže v milostném či partnerském životě. Navíc sexuální zdraví ovlivňují i jiné faktory, například stres či nezdravá životospráva.

Skvělým pomocníkem, který je ověřeno staletími zkušeností, jsou právě afrodisiaka. Díky modernímu pokroku je už umíte najít nejen v podobě čajů, ale hotových produktů, které jsou určeny pro problémy v sexuálním životě a pomáhají komplexně.

Zkušenosti žen s podpůrnými přírodními doplňky pro zvýšení sexuální touhy a zdraví jsou pozitivní. Množství z nich mívá nízké libido kvůli zhoršení hormonální rovnováhy či horšímu prokrvení pohlavní soustavy. Právě zde mohou tyto přípravky pomoci a ze značek, které jsou na trhu, je právě eJoy® Femina velmi chválen.

Svými účinky patří k nejkvalitnějším přírodním doplňkům pro ženy, který byl certifikován Úřadem veřejného zdravotnictví ČR a má ověřené a koncentrované složení sestávající nejen z afrodisiak. To je také důvod, proč ženám pomáhá komplexně!

Zdieľajte:

Komentáre

Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Certifikace

Úřadem veřejného
zdravotnictví

Garance

vrácení peněz za
neotevřená balení

Vyrobené

v Evropě
(Slovenská republika)

Diskrétní

doručení
balíku

Doprava zdarma

pro více než 1 balení
přes Zásilkovnu

100% přírodní

produkt v nejvyšší
kvalitě